گردهمایی گزینشگران منطقه یک آموزش عالی کشور

گردهمایی مدیران، اعضاء و کارشناسان گزینش کارکنان منطقه یک و دبیران مناطق ده گانه آموزش عالی کشور صبح روز یکشنبه مورخ 98/10/15 با حضور حجتالاسلام دکتر رضایی، رئیس مرکز آموزش و پژوهش هیئت عالی گزینش کارکنان کشور، دکتر نظرپور، دبیر هیأت عالی گزینش کارکنان وزارت علوم و دکتر رضائیان، مدیرکل دبیرخانه هیئت مرکزی گزینش کارکنان وزارت علوم در محل دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد.
دکتر نظرپور با عرض تسلیت شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و با اشاره به صدور فرمان امام راحل مبنی بر تشکیل هیئتهای گزینش کارکنان در دیماه ۱۳۶۱ اظهار داشت: یکی از اصول موفقیت و سربلندی در امر گزینش کارکنان، مشورت در امور است و کار در حوزه گزینش کارکنان، همانند عملکرد یک قاضی و شاید هم سختتر از آن باشد تا با بررسی و قضاوت صحیح، حقی از کسی ضایع نشود.
وی بابیان اینکه در کار گزینش باید از مانعتراشی و سختگیریهای بیمورد پرهیز کرد، گفت: تصمیمگیری شما درخصوص بودن و یا نبودن افراد در سازمان بسیار مهم است و اگر این تصمیمگیری بهدرستی و بهموقع صورت نگیرد، مطمئناً خساراتی به سازمان وارد میشود.
دکتر نظرپور بابیان اینکه اعمال گزینش در آموزش عالی و مؤسسات وابسته امری واجب و ضروری است، گفت: تقویت اصولی و ارتقای کیفیت انجام گزینش از برنامههای اساسی در وزارت علوم است و یکی از حساسیتهای ستاد وزارت، نبود پروندههای مانده و بررسی نشده در هستههای گزینش است و اگر لازم باشد باید حتماً پروندههای مانده مجدداً بررسیشده و تصمیمگیری شوند و انتظار میرود این حساسیت وزارت علوم در هستههای گزینش دانشگاهها هم لحاظ شود.
وی با تأکید بر قاطعیت در تصمیمگیری هستههای گزینش گفت: هستههای گزینش در تصمیمگیریها نباید وسواس داشته باشند و زمانی که تصمیمی با مشورت و استفاده از خردجمعی گرفته میشود، بلافاصله باید ابلاغ و اجرا شود.
دبیر هیئت مرکزی گزینش کارکنان وزارت علوم با تعریف مفهوم گزینش بهعنوان انتخاب افراد برای شغل خاص و امور موردنظر گفت: در این راستا انتخاب افراد اصلح و خیرخواه، معتقد بهنظام جمهوری اسلامی، قانونگرا، توانمند و مسئولیتپذیر، نظمپذیر و نظمدهنده و داشتن وجدان کاری و مهمتر از همه علاقهمندی افراد به خدمترسانی و شغل موردنظر، از اصول اساسی گزینش کارکنان است.
دکتر نظرپور در پایان سخنان خود با اشاره بهفرمان حضرت علی (ع) به مالک اشتر درخصوص معیارهای انتخاب کارگزاران اظهار داشت: حضرت علی (ع) در این فرمان درخصوص انتخاب افراد برای امور مختلف، به مواردی از قبیل بکارگیری کارگزاران پس از آزمون، رایزنی و مشورت در انتخاب افراد، داشتن خلقوخوی برتر، عدم اعتماد به خوشگمانیها و خواستههای شخصی، دارا بودن دانش و معلومات لازم در گماردن افراد به امور خاص و بالاخره توانمندیهای ویژه افراد اشاره کرده که جا دارد همه ما از این فرامین امیرالمؤمنین برای اصلاح امور و بهکارگیری افراد اصلح در آموزش عالی کشور همت گماریم.
در پایان این نشست و با حضور دکتر نظر پور، از گزینشگران پیشکسوت آموزش عالی، دبیران مناطق دهگانه گزینش کارکنان آموزش عالی و مدیران نمونه گزینش کارکنان منطقه یک آموزش عالی کشور تقدیر شد.
نظر شما :